Så enkelt gick det att skicka blommor via nätet

Skicka blombud på nätet
Skicka blommor till gamlingen

I den här artikeln har vi provat en tjänst på nätet erbjuder dig att skicka blombud.

Vi skickade en alla hjärtans dags blomma med en present som levererades samma dag, nedan kommer vi berätta om denna tjänst.

Vi skickade blommor med hjälp av https://blombud-stockholm.nu och dom skickar sitt blomster via Euroflorist!

Skicka blommor med present

Det finns ett stort sortiment med presenter som man kan skicka samtidigt som man skickar en blombukett. Jag valde att skicka med en fin choklad ask med några utvalda delikatesser.

Det finns också andra presenter som är värdiga att nämna, den bästa jag såg i utbudet var en delikatess box som innehöll korv & ostar och annat gott. Att kunna skicka sådana presenter i samband med blombudet är verkligen prisvärt.

Alla hjärtans dag blommor

Kolla även in deras utbud på alla hjärtans dag blommor. Det finns fler romantiska varianter av buketter förutom de klassiska röda rosorna som annars är en klassiker.

Personligen tycker jag en bukett får mycket mer karaktär om man lägger till lite mer grönt i buketten och kanske lite lila, det kan alltså vara romantiskt med andra färger också.

Present tillägg till en sådan beställning skulle jag säga är en chokladask eller en söt nallebjörn. Man kan även köpa alla hjärtans dag blommor på plantagen!

Lista på alla hjärtans dag blommor:

  • Bukett med röda rosor och grönt
  • Bukett med lila rosor och grönt
  • Bukett med röda och blå rosor
  • Bukett med rosa liljor
  • Rosbox med röda rosor

Skicka blommor med leverans samma dag

Jag såg också att man kunde få leverans samma dag om man beställde inom en viss tid, som tur var så hade jag möjligheten att skicka iväg mitt blomsterbud samma dag.

Detta kan vara värdefullt att veta när man skickar blommor då man ibland glömmer bort födelsedagar och andra högtider. Kom då ihåg att det finns blombud med leverans samma dag!

MVH
Rivigt.se

RIVIG.SE – RIVIGT AV PLÅSTER SEN 1992

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla