Förgyll ceremonin med blomster

Tjänster på nätet - begravningsblommor
Det här är begravningsblomster

Begravningsblommor är blommor och blomsterarrangemang som man använder på begravningsceremonin, det finns många olika sorter av blommor för begravningar, den vanligaste är begravningskrans som är en typiskt rund krans som fylls upp med grönväxter och bl.a rosor.

Det finns också många andra olika typer av blommor och nedan kan ni se dem listade

Lista på begravningsblommor:

 • Begravningskrans
 • Sorgbukett
 • Kondoleansblommor
 • Kistdekoration
 • Kistbukett
 • Handblomma

Hur du skickar blommor direkt till begravningen

Att skicka begravningsblommor är faktiskt super lätt, om du går in på ett blommogram och väljer ut alla blommor som du vill ha och lägger dessa i varukorgen så är man nästan klar.

Glöm inte att du kan välja särskilda önskemål med beställningen om du till exempel vill byta ut nått blomster eller ändra lite på färg sammansättningen.

Ange till vilken kyrka den ska skickas och glöm inte ange exakta klockslag när begravningen börjar och när blombudet bör vara framme med blommorna, detta är så du hinner ställa i ordning alla blommor utan att behöva stressa.

Det finns fördelar med att skicka blommorna

Det är mycket fördelaktigt att skicka blommorna via ett blombud då man får tillgång till ett enormt sortiment av begravningsblommor via blomsterportalen och kan med enkelhet välja ut alla begravningsblommor.

Sedan är det mycket smidigt att få dem levererade direkt till kyrkan så man slipper hyra en skåpbil bara för att få plats med alla blommor.

Det är också väldigt lätt att göra ändringar på sin blomsterbeställning med beställningsformuläret. Du kan även få rådgivning av floristen om du är osäker på vilka blommor du ska välja! Berätta för floristen vilken känsla du vill förmedla så kan floristen sköta resten!

Lista på fördelar med begravningsblomster:

 • Stabila blombud med trygga leveranser
 • Stora urval av blommor till begravning
 • Rådgivning med florist
 • Möjlighet till särskilda önskemål
 • Få mer tid över till annat

Information om blombud

Det finns massor av blombud som erbjuder dessa tjänster men det skiljer sig lite emellan blombuden om vad de erbjuder och vad du kan förvänta dig.

Men generellt så kan du skicka begravningsblommor över hela Sverige då de stora blombuden har samarbeten med florister i hela landet. Det går även bra att köpa blommor i butik hos plantagen som exempel!

Blomsterbud med begravningsblomsterAntal
Antal sorter begravningsblomster:220st
Antal som erbjuder rådgivning:6st
Antal som erbjuder begravnings text:6st
Betalnings funktioner hos blombud:Klarna, Swish, VISA, Mastercard och bank
Blomsterbud med begravningsblomster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla