Skicka blommor till gamlingen

apr 8, 2021 Blogg
Skicka blommor till gamlingen

Farsgubben fyllde år i helgen och man får ju inte träffa gubbfan på grund av pandemin. Det suger men man kan inte påverka det så mycket. Jag fick tips av grannen att skicka ett blombud till han, vilket faktiskt är en bra idé då gubbstrutten är en riktig pilla i trädgårds kille. Jag valde att skicka blommor med ett blommogram, jag hittade en sida på google levererade super fina blommor samma dag, helt jävla kanon!

Hittade en sida om samarbetade med Euroflorist den heter blombud Stockholm och dom skickar blombud Stockholm via Euroflorist!

Skicka blommor med present

Det finns ett stort sortiment med presenter som man kan skicka samtidigt som man skickar en blombukett. Jag valde att skicka med en fin choklad ask med några utvalda delikatesser. Det finns också andra presenter som är värdiga att nämna, den bästa jag såg i utbudet var en delikatess box som innehöll korv & ostar och annat gott. Att kunna skicka sådana presenter i samband med blombudet är verkligen prisvärt.

Alla hjärtans dag blommor

Kolla även in deras utbud på alla hjärtans dag blommor. Det finns fler romantiska varianter av buketter förutom de klassiska röda rosorna som annars är en klassiker. Personligen tycker jag en bukett får mycket mer karaktär om man lägger till lite mer grönt i buketten och kanske lite lila, det kan alltså vara romantiskt med andra färger också. Present tillägg till en sådan beställning skulle jag säga är en chokladask eller en söt nallebjörn.

Lista på alla hjärtans dag blommor:

  • Bukett med röda rosor och grönt
  • Bukett med lila rosor och grönt
  • Bukett med röda och blå rosor
  • Bukett med rosa liljor
  • Rosbox med röda rosor

Skicka blommor med leverans samma dag

Jag såg också att man kunde få leverans samma dag om man beställde inom en viss tid, som tur var så hade jag möjligheten att skicka iväg mitt blomsterbud samma dag. Detta kan vara värdefullt att veta när man skickar blommor då man ibland glömmer bort födelsedagar och andra högtider. Kom då ihåg att det finns blombud med leverans samma dag!

MVH
Rivigt.se

RIVIG.SE – RIVIGT AV PLÅSTER SEN 1992

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *